научете
от какво се нуждаете

След като сте се убедили, че вашият бизнес има дигитален потенциал и сте решили, че трябва да го развиете, пред вас се отваря океан от всевъзможни решения. Независимо какви цели сте си поставили, изборът от налични инструменти и техники ще бъде огромен.

Ако искате просто да се представите пред потенциални клиенти, например, може да платите на професионалисти, които да изготвят вашия уеб сайт. Но може и да използвате open source технологии, за да направите сайта си сами. А може и просто да си създадете страница в социалните мрежи, или да отбележите локацията на бизнеса си в Google Maps. В зависимост от желания резултат и наличните ресурси, всеки един от тези варианти може да се окаже правилният за вас.

Разбира се, никой не очаква от вас да сте запознати с всички налични алтернативи. Дори е по-вероятно да нямате никаква представа за различните възможности за постигане на дадена цел. Това ви прави потенциална жертва на консултанти, които се опитват да ви продадат едно или друго конкретно решение като “единственото” или “най-разпространеното”. Нашата задача, е да ви предпазим от обвързването с инструменти, които не са подходящи за вашия бизнес. Всеки има право на информирано решение и ние наистина вярваме в това.

Коментари

коментара