започнете
с нещо малко

Независимо дали ще решите да ни се доврите, или не, сега бихме искали да ви предложим един безплатен съвет. Каквито и цели да сте си поставили в дългосрочен план, ако започвате начисто, започнете с нещо малко!

Разполагаме със стотици примери на големи и богати компании, които са попадали в капана на прекаленото усложняване и дългото внедряване на дадена технология. Дигитализацията има за цел да опрости живота ни, не да го превърне във виртуален кошмар. Не си позволявайте да отделите време и ресурси за нещо, което впоследствие ще изхвърлите на боклука.

Според големината и възможностите на бизнеса ви, нещо малко може да означава различни неща. За някои може да бъде обикновена Facebook страница, за други – цяла социална мрежа. Критерият в случая е, колко усилия и финанси може да вложите в дигитални технологии дългосрочно. Едно е да пишете по един кратък статус два пъти седмично, съвсем друго – да генерирате качествени публикации с оригинално съдържание всеки ден.

Освен този кратък съвет, можем да предложим и многократно по-задълбочена експертиза по темата. В случая безпристрастният поглед върху бизнеса ви, който ние предлагаме, може да ви спести огромни главоболия и ресурси.

С две думи – доверете ни се!

Коментари

коментара